Week van de RI&E

Beperk verzuim en verloop, begin bij de RI&E
Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn van groot belang voor de bedrijfscontinuïteit. Verzuim als gevolg van werk, zowel op de korte als de lange termijn, is een grote kostenpost voor bedrijven. Als een werknemer ziek wordt of een ongeluk krijgt, kost dit tijd, geld en het veroorzaakt productieverlies. En een zieke werknemer betekent extra werkdruk bij collega’s. Laat uw medewerkers op een prettige en veilige manier werken en zie het terug in uw productiviteit!

De RI&E is een praktisch hulpmiddel om op een gestructureerde manier mogelijke risico’s te inventariseren op het gebied van veiligheid en gezondheid. Veel ondernemers hebben al ondervonden dat dit niet alleen nuttig is om een gezonde en veilig werkomgeving te kunnen garanderen en aan de wetgeving te voldoen. Een gezonde organisatie is ook succesvoller en duurzamer. Uit onderzoek blijkt dat elke euro die u investeert in veiligheid op termijn het dubbele oplevert.

RI&E check
Summit Health & Business onderschrijft het belang van een goede RI&E. Daarom kunt u in de maanden juni en juli gebruik maken van onze actie! U kunt uw huidige RI&E mailen naar onze veiligheidskundige en deze beoordeelt of uw RI&E nog up to date is. Naar aanleiding van de bevindingen van de veiligheidskundige ontvangt u een advies.

Duur: 1 uur
Kosten: € 138,50

Gebruik maken van de RI&E check? Bel 0174 – 540 387 of mail naar info@summithealthbusiness.nl