Summit Health & Business overgenomen door Perspectief

Summit Health & Business is per 1 januari 2020 overgenomen door Perspectief. Perspectief wil haar positie in Zuid-Holland verstevigen. Summit Health & Business krijgt de mogelijkheid verder te professionaliseren en zich beter voor te bereiden op de toekomst. Perspectief is een landelijk opererende specialist op het gebied van arbodienstverlening, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Directeuren Ellen Nass en Theo Nass zijn blij met de overname door Perspectief. Theo: “Het belang van onze klanten staat natuurlijk voorop. Daar hebben wij bij de gesprekken dan ook goed op gelet. Perspectief kwam direct over als een integere en betrouwbare partij. We zijn blij dat we onze klanten vanaf nu een nog completere dienstverlening kunnen bieden. Perspectief beschikt namelijk over veel extra deskundigheid, heeft een eigen verzuimsysteem ontwikkeld en biedt een landelijke dekking. Dat is prettig voor Westlandse  bedrijven met meerdere locaties in Nederland. Dat biedt onze klanten de mogelijkheid tot nog meer maatwerk met korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten.”

Onze medewerkers krijgen de ruimte om zich verder te ontwikkelen

Naast de continuïteit van onze dienstverlening hielden we bij de gesprekken zeker rekening met ons eigen personeel. Theo: “Ook hen willen we een goede toekomst bieden. Maar ook voor ons eigen personeel biedt deze overname veel kansen. Zo is het plezierig werken bij Perspectief. Medewerkers krijgen echt de ruimte om zich te ontwikkelen. Kortom, ze komen in een warm bad terecht. Voor ons heel belangrijk.”

De visies van Perspectief en Summit Health & Business sluiten goed op elkaar aan

Ook Wim Wijnholds, directeur van Perspectief, is blij met de overname. “Tijdens mijn eerste gesprek met de directeuren Ellen Nass en Theo Nass was er meteen een klik. Zo geeft Summit Health & Business in hun visie aan: “Boven herstelbehandeling geeft Summit Health & Business de voorkeur aan maatregelen die verzuim voorkomen. Een werknemer zal zich niet snel ziek melden als de gezondheid deskundig begeleid en gestimuleerd wordt.” Onze visies sluiten dan ook goed op elkaar aan. Met als gevolg dat we nu onze krachten bundelen. Een mooie kans voor beide partijen.”

Summit Health & Business gaat in eerste instantie verder als zelfstandig bedrijf

Bij de onderhandelingen is de afspraak gemaakt dat wij in eerste instantie onder onze eigen naam blijven werken. Voor onze klanten verandert in principe dan ook niets. Zo behouden ze hun contactpersoon en de werkwijze blijft hetzelfde. Wim: “Uiteraard delen we al wel onze kennis en kunde en starten we op de achtergrond met de integratie.”

Benieuwd naar meer informatie over Perspectief?

Bekijk dan hun website.