Onze arbodienst is een expertise centrum

voor gezond werken

Als een topsporter geblesseerd raakt, kost herstel geld, geduld en tijd. Hetzelfde geldt voor werknemers van een bedrijf op het moment dat zij onverhoopt uitvallen. Een werkgever wil hen het liefst zo snel mogelijk terugzien in het arbeidsproces. Summit Health & Business biedt een onorthodoxe, effectieve benadering. Met denk- en handelingswijzen die ontleend zijn aan de topsport. Die werkwijze is snel en efficiënt, omdat alle disciplines onder één dak samenwerken.

Bij uitval tijdens het arbeidsproces kunt u met een snelle interventie lang slepende trajecten voorkomen. Deze interventie richt zich concreet op de oorzaak van de uitval. Summit Health & Business richt zich op de kern, zodat werken weer mogelijk is.

Boven herstelbehandeling geeft Summit Health & Business de voorkeur aan maatregelen die verzuim voorkomen. Een werknemer zal zich niet snel ziek melden als de gezondheid deskundig begeleid en gestimuleerd wordt.

Expertise Centrum voor Gezond Werken

Summit Health Locaties

Regionaal netwerk

alles onder één dak

Summit Health & Business streeft naar een regionaal netwerk en werkt samen met state-of-the-art (para)medische centra.

Vanuit de vestiging in De Lier bedient Summit Health & Business de regio Westland, Den Haag en Lansingerland. Vanuit de locatie Rotterdam Topsport, dat zich naast de Kuip bevindt, bedienen wij regio Rotterdam.
De gezamenlijke expertiseaanpak kenmerkt zich als innovatief, snel, multidisciplinair, alles onder één dak en bovenal bevlogen.

Referenties

Een greep uit onze klanten: wij zijn uiteraard trots op onze dienstverlening; echter niemand vertelt het beter dan onze klanten.