Gezonde en dynamische werkplek

Werkplezier is méér dan een leuke baan en fijne collega’s in een opgeruimde omgeving. Een ergonomische werkplek stelt u en uw werknemers in staat om werkzaamheden op een efficiënte en plezierige wijze uit te voeren. De (bedrijfs)fysiotherapeuten van Summit Health & Business helpen u graag met deskundig advies bij het inrichten van uw werkomgeving. Persoonlijke benadering is onze kracht. Wij realiseren ons dat iedereen uniek is en iedere situatie is anders.

Ergonomie

Een belangrijke doelstelling in de ergonomie is werkplekken, producten en taken goed op de gebruiker af te stemmen. Werknemers in een ergonomisch verantwoorde werkomgeving ervaren meer comfort en functioneren efficiënter. Dit draagt bij tot meer tevredenheid, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

Instructie

Summit Health & Business helpt u graag uw werknemers gezond te houden. Wij betrekken u en uw werknemers actief bij onze dienstverlening. Dit vergroot de acceptatie van aanpassingen en daarmee het succes. De werknemer is zelf verantwoordelijk voor het op juiste wijze inrichten van zijn werkplek. Wij bieden uw werknemers gerichte voorlichting. Waarbij we laten zien wat het belang is van een goede sta- of zithouding, wat een passieve en actieve houding is en hoe de werkplek goed ingericht kan worden. Zowel op het werk als thuis.