Daniëlle van Steekelenburg - Boeters

beschrijft haar leven nadat er een hersentumor bij haar is geconstateerd. Alles verandert drastisch: “Dit is mijn tweede leven”.

Het boek laat zien wat er zich afspeelt tijdens het behandeltraject. Stap voor stap gaat Daniëlle het proces door, heel toegankelijk beschreven. Met een lach en een traan. Gedichten van haar zus Ellen wisselen het indrukwekkende verhaal af.

INFORMATIE

U kunt het boek bestellen d.m.v. het formulier onderaan de pagina. De prijs van het boek is € 15,00. Dit is exclusief eventuele verzendkosten à € 3,95 (met track & trace) Vul uw gegevens volledig in en kies voor de gewenste betaalwijze:

Op factuur: u ontvangt van ons een factuur op de ingevulde gegevens. Zodra de factuur is betaald, wordt het boek verzonden of kan hij worden opgehaald.

Vooraf overmaken: u kunt het bedrag à € 15,00 overmaken naar NL11RABO0322411173 t.a.v. D.M. v. Steekelenburg- Boeters. Vul bij omschrijving uw naam + achternaam in die overeen komt met het invulformulier, zodat wij duidelijk kunnen zien of de betaling is voldaan. Let op! Heeft u gekozen voor verzenden vergeet dan niet in totaal € 18,95 over te maken.

Overmaken via Tikkie: u krijgt van ons een WhatsApp bericht met daarin een link van Tikkie. Via deze link kunt u de betaling voldoen middels IDEAL op uw mobiele telefoon.

De boeken worden verzonden vanaf 7 oktober, maar u kunt het boek wel alvast bestellen. De levertijd is maximaal 1 week. Het boek kan ook worden opgehaald bij Summit Health & Business, veilingweg 16a in De Lier. Zodra wij de betaling hebben ontvangen krijgt u een mail dat het boek kan worden opgehaald.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons mailen op info@ikwilleven.nl

RESERVEER NU!